CC Cream menyumbat liang pori?😱😱😱

 

Assalamualaikum πŸ₯° Hai korang yang sudi membaca.

Korang tahu tak...?

CC Cream ada yang boleh menyumbat liang pori tau. So sebelum beli jom kita jadi pengguna yang bijak research dulu sebelum beli. Bukan apa taknak kesilapan lama berulang kembali buta-buta main beli je CC Cream tanpa tahu bahan, kebaikan& keburukan produk yang kita beli tu. At last bagi kesan buruk terhadap skin kita πŸ˜”

Taknak dah macamtu.

Awak pakai CC cream apa tu? Dah pastikan betul2 selamat?

Atau awak tengah cari CC cream yang sesuai. Kalau awak cari CC cream yang tak menyumbat liang pori. 


INILAH DIA! CC Cream + Sunscreen yang mengandungi SPF sebagai pelindung wajah πŸ₯°


#marykay #marykaymalaysia #sunscreen #CCcream #SPF15 #SPF30 #SPF50 #skincare

NAK ORDER DROP NO WHATSAPP KAT BAWAH TAU 😊

5 comments:

  1. KakYa kalau nak beli satu2 benda cam.barang mekap banyak gak cari review dlu. Baca dlu mana ok mana tak ok. Sebab kita ni tak berapa pandai sgt bab2 ni takut tersalah beli ..

    ReplyDelete
  2. cantik mulus tanganmu ninja., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangan orang putih kafir tu wak jangan mengada ngada macam macam bukan bukan

      Delete
  3. Assalamualaikum. mcm dah lama tak bertandang di sini.. waaa... makin flawless laa Qamar lepas ni...

    ReplyDelete
  4. Cheq tak pakai CC cream atau apa-apa jenis skin cream sebab tak suka perasaan ada benda melekit di kulit..huhuu. Tapi kalau terpaksa tu cheq sapu juga la sun screen lotion sekali-skala πŸ˜…

    Follower #103 πŸ€“πŸŒΌ

    ReplyDelete

Berbicaralah dengan berhemah.

Terlajak perahu boleh diundur. Terlajak kata buruk padahnya.

RESEPI SAMBAL HIJAU UDANG MIX PETAI

Assalamualaikum& hi dearies! SAMBAL HIJAU UDANG MIX PETAI is doneeee!  Harini kita masak simple2 aje.  Resepi